Kuglači na daskama koje život znače
 Konikom u HNK
 Najbolji športski kolektiv Osijeka
Jučer su u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku proglašeni najbolji športaši i športski kolektivi u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, prema izboru Glasa Slavonije, a u suradnji sa Zajednicom športskih udruga i saveza grada Osijeka i Županijskom športskom zajednicom. Među laureatima bilo je i kuglača.
KK Konikom Osijek je proglašen za najuspješniji šporski kolektiv u gradu Osijeku. Osvajanje NBC pokala , finale kupa i treće mjesto u prvenstvu , treće mjesto Maria Mušanića u Svjetskom kupu i uspješni nastupi mlađih kategorija na državnim i međunarodnim natjecanjima, bili su dovoljni argumenti za pobjedu.

Bez odličja su ostali članovi Kluba predloženi za pojedinačna odličja: Mario MUŠANIĆ (športaš godine), Zdenko SUŠAC (trener godine) i Dario RADOŠ (Trofej kuna - perspektivni športaš).

Stojan BJELAJAC iz Športske udruge slijepih "Svjetlost" proglašen je za najboljeg športaša - osoba s invaliditetom, temeljem rezultata ostvarenih na Svjetskom kuglačkom prvenstvu slijepih i slabovidnih osoba , održanom u Sarajevu odmah nakon seniorskog svjetskog prvenstva.

Miroslav LIOVIĆ dobitnik je "Uzor trofeja - Matija Ljubek".

Jedan od sponzora svečanosti je i Jadransko osiguranje , tako da se direktor osječke podružnice Nedjeljko KNEŽEVIĆ ove godine našao u dvostrukoj ulozi, obzirom da je kao predsjednik KK Konikoma primio trofej za športski kolektiv godine.