Medveščak postao prvi favorit
 KK Medveščak 1958.
 Start iz snova
Medveščak 1958. napravio je veliki posao u prvih 5 kola. Pobjedio je sva tri konkurenta za naslov prvaka, od toga Zadra u gostima, a pri tome izgubio samo 4 poena. Kod žena je, za sada, gužva na vrhu. Subota donosi duel prvoplasiranih Mlake i Istre. Splitski Poštar će, nakon subotnjeg gostovanja kod Konikoma, odigrati unaprijed utakmicu 8.kola protiv Zanatlije u Slavonskom brodu, u nedjelju od 10 sati.

Na drugoligaškom "istoku"  samo su dvije ekipe neporažene. Osječki Željezničar kod muškaraca i Đakovo kod žena . Upravo će Đakovčanke u petak odraditi zaostatak sa početka prvenstva, od 17 sati gostuju u Slavonskom Brodu.
Zaostali derbi začelja kod muškaraca, dan ranije od 19 sati, odradit će na "Pampasu" HT i Donji Andrijevci.
Vrijednosnice pokazuju želju za što brži povratak u drugoligaško društvo. Vodeći su, bez poraza, iako su čak tri puta gostovali. Uz bok im je i požeški Obrtnik, koji je odgodio utakmicu 5. kola .
U 4. HL slabo su startali prošlogodišnji vice-prvaci, Konikom II. Bez poraza je Đurđenovac, no prvenstvo je tek na početku. Igra se trokružnim sistemom.
Liga mladih je praznik za oči, rijetko viđeni trenuci na hrvatskim kuglanama. Veliki boom bilježimo u Slavonskom Brodu, gdje je nakon izgradnje kuglane u SRC "Vijuš" Zanatlija pojačao rad s mladima, a preuređenjem "Doma HŽ-a" krenila i Škola kuglanja "Kolonija-Ivo Klarić" .

VIKEND