Osijek bez prava na pogrešku
Završnih je mjesec dana prvoligaške karavane. Pred kuglačima Osijeka je imperativ pobjede na trima domaćim utakmicama, a što i dalje ne garantira opstanak. Sigurno je to da gubitak i jednog boda protiv Grmoščice znači odlazak iz prvoligaškog društva, društva u kojem su jedino Osijek i Grmoščica proveli sve sezone otkako je hrvatske države.

Derbi začelja kod žena igraju Đakovo i Karlovac. Domaće su još bez bodova, ali teorija ih još održava na životu, kao i Karlovčanke koje imaju dva boda. Osječanke sve to prate sa značajnog odstojanja (9 bodova), a za teoretski opstanak trebaju im još dva boda i subotnja pobjeda Đakovčanki.
Kandit je, pobjedivši Novsku, natjerao lidera da strijepi do samog kraja prvenstva. Možda ključ rješenja bude Obrtnik Torbar, kod kojeg vodeći dvojac gostuje u naredna dva kola.
Kup Regije Istok stigao je do čevtrfinala. Prvi polufinalist postala je Nova Gradiška, a svog protivnika u polufinalu saznat će večeras, po završetku utakmice Željezničar Belišće - Đurđenovac.

U nedjelju na Pampasu kuglačice se bore za plasman na parovno prvenstvo Hrvatske.

Vikend     Kup RI    Shema      Parovi-žene            Osijek 97-Admiral