U utorak žrijeb gradske lige
 KK Grafičar Vodovod
 Pobjednici GL 2011.
Prijavljene su 24 ekipe za 4x120 hitaca te 8 za narodni način. Žrijeb startnih brojeva obavit će se u utorak, 10. travnja 2012. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati.
Za narodni način prijavljene su slijedeće ekipe: Canimeč, HEP CH3OH, KBC Osijek, KK MK Slavonija tref, Pauly Balkan hoso lepeš, Saponia, Udica i VDR.
Za 4x120 prijavljeni su:
50+, Agis TKS, Canimeč, KBC Osijek, KK Belišće, KK Devetka, KK HT, KK Kandit Premijer, KK Konikom Osijek, KK Konikom Osijek II, KK MK Slavonija, KK Monte-mont, KK Tramvaj, KK Vrijednosnice OS Darda, KK Zrinski pivovara, KK Željezničar, Policija žene, UBIDR-a HŽ, VDR, Vuka, Zaštitainspekt, Zuber, ŽKK Mladost i ŽKK Osijek '97.

Za registrirane klubove ne mogi igrati registrirani igrači iz drugih klubova. Za rekreacijske ekipe može nastupiti u jednoj utakmici samo jedan registrirani prvoligaški igrač ili dva registrirana drugo ili niželigaška igrača.

Lanjski naslov u 4x120 brani KK Devetka (tada Grafičar-Vodovod), dok se u narodnom načinu lanjski prvaci (KK Konikom Osijek) i vice-prvaci (HEP-ESO) nisu prijavili.