gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 
Detalj sa utakmice
Otvorenje u Donjem Miholjcu
Novouređena kuglana u Donjem Miholjcu večeras je i službeno otvorena odigravanjem prijateljske utakmice između domaćina i KK Osijek.

Raspis za Divlju ligu

Vlado Knežević
Savršeni debi u dresu Osijeka
Uspješan start Osječana
Kuglači Osijek čekali su gotovo dvije godine za prvoligašku pobjedu u gostima. I dočekali su je jučer u Kranjčevićevoj, kod trećeplasirane ekipe iz prošle sezone. Uspješni su bili Zrinski Pivovara i Fortuna, dok je Đurđenovac poražen u Novskoj.

HEP Plinko
HOD na Pampasu
HOD su na Pampasu u redovnom terminu treninga obilježili ŽKK Osijek 97 te rekreativci Vodovoda i HEP Plinka.

Prvenstva Regije Istok 2021.-2022.
Natjecateljska komisija Regije Istok usvojila je kalendar natjecanja, za one discipline koje imaju kvalifikacijski karakter za plasman na državno prvenstvo. Prvi na scenu stupaju juniori.

KK Osijek
Počinje
Kreću ligaška natjecanja u 1. HL te 2. HL muškaraca. Naš jedini predstavnik u 1. HL je povratnik Osijek. Nakon 72 godine u kuglačkim rasporedima ne spominje se ime Kandit. Njegov status u 1.B sjever preuzeo je KK Vodovod GV, dok je ulogu favorita i glavnog kandidata za ulazak u 1. HL (uz KK Novsku), preuzeo KK Đurđenovac.

Rezultati finala
Matko BULKA pobjednik u Đurđenovcu
Prvo izdanje "Đurdan opena" osvojio je Matko BULKA. Do naslova je stigao s novim rekordom kuglane - 682. Drugo mjesto osvojio je Branko BOGDANOVIĆ, a treće Darko ZOVKO.

Turnir Darinko Radoš
Sjećanje na Darinka
U Đakovu su danas odigrali turnir KK Posušje, KK Osijek i KK Fortuna, u znak sjećanja na Darinka Radoša, prerano preminulog, prije 4 godine, člana KK Fortune.

SP U-23, zlato za kraj
Posljednjeg dana SP-a za U-23 Hrvatska je osvojila 1 zlatnu medalju. Osvojila ju je u kombinaciji Amela Nicol Imširović.

Mihael Grivičić
Mihael kompletirao zbirku
Mihael Grivičić je osvajanjem zlatne medalje u sprintu i srebrne u mixu sa Amelom Nicol Imširović kompletirao set medalja sa SP-a (ekipna bronca), a još slijedi pojedinačno i kombinacija, gdje je trenutno vodeći. Tri identične, brončane, medalje ima i Borna Bakran. Danas je osvojio dvije, u sprintu i u mixu sa Ivom Cindrić. Broncu je u sprintu osvojila i Mirna Bosak.

  prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!