gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 
Ponedjeljak na SP-u U-23 - sprint i mix
Danas prije podne odigrava se sprint u obje konkurencije. Nakon toga juniorke sele u Kranj gdje će se igrati mix tandemi.

Danas tandemi
Na SP-u U-23 danas je na programu natjecanje tandema.

Juniorke zlatne, juniori brončani
SP U-23 počelo je sjajno za Hrvatsku. Juniorke su uvjerljivo osvojile zlatnu ekipnu medalju. Juniore je na isti put doveo sjajni Mihael Grivičić, ali se na kraju ipak moraju zadovoljiti brončanom medaljom.

Å tikovac 2021-prvoplasirani.jpg
Mušanić kratak za 1 čunj
Mario Mušanić je osvojio 2. mjesto na Memorijalu Đuro Štikovac, održanom danas u banji Jubaković u Apatinu. Od njega je za 1 čunj bio bolji Novak Obradović. Mario Liović (619) je osvojio 8. mjesto, a Dario radoš (557) 26. mjesto.

U-23 u Kamniku i Kranju, Osječani u Banji Junaković
Svjetsko prvenstvo za juniore i juniorke U23 u Sloveniji, održati će se za juniorke u Kamniku, a za juniore u Kranju.Među hrvatskim reprezentativcima je i Osječanin Matija Tutnjević. U Banji Junaković pokraj Apatina održava se Memorijal Đuro Štikovac, na kojem sudjeluju i članovi KK Osijek Mario Liović, Mario Mušanić i Dario Radoš.

Dva zlata i bronca za kraj
Amela Nicol Imširović osvojila je pojedinačno i kombinacijsko zlato, Sara Pejak je brončana u kombinaciji. Sa te tri medalje Hrvatska je osigurala prvo mjesto u plasmanu nacija. Kod kadeta nije bilo medalja posljednjeg dana. U subotu počinje svjetsko prvenstvo za juniorke i juniore.

Sari Pejak zlato u sprintu
Počelo je i natjecanje u Svjetskom kupu za kadete (U-14). Sara Pejak osvojila zlato u sprintu..

Ratković i Boroš brončani, Zovko poveo u Đurđenovcu
Na SP-u U-18 danas je dan za tandeme. U tijeku je i nagradni turnir u Đurđenovcu, dok će na subotnjem Memorijalu "Đuro Štikovac" u Apatinu nastupiti i nekoliko Osječana.

Slovencima zlato
Drugog dana SP-a U-18 domaćini Slovenci osvojili su ekipno zlato u konkurenciji mlađih juniora. Srebro su osvojili Mađari, a broncu Srbi. Hrvatska je osvojila 5. mjesto.

PRIVITCI:
U-18 M ekipno.pdf
Ekipno zlato za Hrvatsku
U Kranju i Kamniku odigrava se svjetsko prvenstvo za mlađe juniorke i juniore. Prvi natjecateljski dan donio je Hrvatskoj ekipno zlato kod mlađih juniorki. šrvenstvo traje do 26. kolovoza.

PRIVITCI:
U-18 Z ekipno.pdf
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!