gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 
Luka Požega pobjednik Bljeska 2021.
Turnir "Bljesak 2021." u Pakracu osvojio je mladi hrvatski reprezentativac Luka Požega, srušivši 632 čunja. Drugi je bio Željko Košutić sa 603 čunja, a treći Požežanin Željko Lončar sa 590 čunjeva.

PRIVITCI:
Bljesak 2021.pdf
Pakrac-Bljesak.jpg
Turnir u Pakracu
Kuglački klub Slavonski banovac organizira 13.-i po redu turnir Bljesak, u vremenu od 18. do 21. kolovoza.

ŽKK Osijek 97 - prvi trening
Startale i kuglačice
Nakon kuglača Osijeka s pripremama za novu sezonu započele su i kuglačice Osijeka 97.

Djurdan open
Djurdan open
Kuglana u Đurđenovcu, što se tiče turnira, prva otvara svoja vrata. Od 20. kolovoza do 3. rujna održavat će se kvalifikacijski nastupi za finale, koje je na programu 5. rujna. Za samo 70 kn možete uživati u novom lijepom objektu, moguće i popraviti svoj osobni rekord, a uz malo sreće i dohvatiti jednu od 4 predviđene nagrade.

KK Kandit - posljednji foto
Fotografija sa posljednjeg nastupa u Kutini, 27.06.2021.
Prestanak nakon 72 godine
Nakon 72 godine neprekidnog djelovanja u rasporedima za novu sezonu ne spominje se ime KK Kandit. Nakon što su u prijelaznom roku ostali bez čak sedmorice igrača, izvršena je fuzija s KK VGV iz Vukovara. Novi klub je pod tim imenom uvršten u raspored 1. B HL sjever, što znači da Kandita više nema.

Seminar u Donjem Miholjcu
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u četvrtak, 02.09.2021. u Donjem Miholjcu. Seminaru moraju nazočiti po 1 predstavnik od svakog kluba te svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon seminara održat će se ispiti za kuglačke suce kojima je istekla licenca, onima koji žele napredovati te za one suce koji se žele reaktivirati. Suci koji žele pristupiti seminaru obvezni su popuniti upitnik i dostaviti na adresu KS OBŽ. Predstavnici klubova prijavu za seminar obavit će putem aplikacije HKS-a.

Izvučeni startni brojevi, završen prijelazni rok
Žrijebani su startni brojevi za obje prve i prve B lige. Osječani prvo kolo gostuju kod Medveščaka. Prvenstvo počinje 11.09.2021. Završen je i prijelazni rok.

Kandit ostaje bez igrača?
Večeras do 24 sata traje prijelazni rok. Do 20 sati podnešeno je 70 zahtjeva za promjenu sredine. Od toga čak 7 odnosi se na dosadašnje igrače osječkog Kandita.

KK Osijek - prvaci 1.BHL sjever
Bamberg i Zerbst pobjednici LP, Osijek se vratio u 1. HL
Kuglačice Bamberga i kuglači Zerbsta pobjednici su Lige prvaka. Mlaka je druga, Mertojak treći. Osijek se nakon jednogodišnje pauze, vratio u 1. HL. Novi prvoligaš je i Rijeka. Nove prvoligašice su i ENDI Tekstilac i Plitvice.

Final four Lige prvaka
Danas i sutra u njemačkom Bambergu održava se završnica Lige prvaka za sezonu 2019.-2020. Kod muškaraca hrvatski predstavnici su poraženi u polufinalu i sutra će međusobno odlučivati o trećem mjestu. Kod žena Bamberg je izborio finale protiv riječke Mlake, čije protivnice se nisu pojavile na završnici.

  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!