gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 
Prvoplasirani
Željko Rupčić pojedinačni prvak
Odličnim nastupom na Pampasu Željko Rupčić je prestigao vodećeg Liovića za ukupno 3 čunja i osvojio naslov pojedinačnog prvaka županije. Drugi je Mario Liović, a treći Matija Tutnjević.

Matija Tutnjević
Najbolji Osječanin
Osijek pobjedio prvaka
Odlična utakmica na Pampasu. Obostrano borbena, uz dosta taktitiziranja što se tiče sastava i neizvjesna. Domaćin je odlučujuću prednost ostvario u prvom bloku, koju je sačuvao do kraja. Kuglačice Osijeka su ponovo tijesno poražene. Bod je, kao i u Rijeci, bio dostižan. Kandit je izgubio kod Poštara 5-3.

Tanja Tokić i Višnja Dragičević
Mogući sestrinski (djevojački Šarić) duel u subotu
Tromeč Split - Osijek za kraj
Posljednje prvoligaško kolo prvog dijela prvenstva donosi trostruki ogled splitskih i osječkih prvoligaša i prvoligašica.

Danas samo Mušanić preko 600
Završen je prvi nastup pojedinačnog prvenstva županije. Večeras u Đakovu samo je Mario Mušanić išao preko 600 i uspio se ubaciti u posljednji turnus drugog nastupa, koji se igra u nedjelju od 10 sati.

Danas nastavak pojedinačnog prvenstva županije
U Đakovu je danas kompletiran prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvoligaški vikend donio je prvi poraz Zaprešića. Osijek je slavio u Rijeci, Kandit je neočekivano poražen od Velebita. Kuglačice Osijeka su prokockale bod na gostovanju u Rijeci.

KK Kandit
Čekaju Velebita
Dvostruki ogled Rijeka - Osijek
Nakon ogleda sa zagrebačkim prvoligašima prošlog tjedna slijedi isti takav duel protiv riječkih prvoligaša. U Rijeci igraju ŽKK Rijeka - ŽKK Osijek 97 (11:30) i MKK Rijeka - KK Osijek (15:00). Kandit na Pampasu dočekuje Velebit (14:30). Osječki Željezničar gostuje u Virovitici, Fortuna i Đurđenovac su domaćini Zaboku odnosno Obrtnik Torbaru. Vikend danas otvaraju Obrtnik - Monte-mont (15:30) i Tramvaj-HVIDR-a (19:00).

ŽKK Đakovo - pobjednice kupa Regije 2017
Kup Regije Istok za 2018.
U kupu Regije Istok za 2018. godinu nastupit će 17 ekipa kod muškaraca i standardnih 5 kod žena. U pretkolu kod muškaraca igrat će trećeligaši Nove nade iz Požege i Vodovod GV iz Vukovara. Žrijeb kupa održat će se 25. studenoga u Požegi, a posljednji termin za odigravanje finalnih utakmica je 8. travnja 2018. godine. Naslove brane Đakovo i požečki Obrtnik.

Mario Liović
654 u Đakovu
Liović poveo trku
Večeras je u Đakovu prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije odradilo 16 igrača. Najprecizniji je bio Mario LIOVIĆ sa 654 čunja. Preko 600 odigrao je još samo Željko Rupčić. Preostali igrači nastupaju u Đakovu idući ponedjeljak, a svi će drugi nastup odraditi u Osijeku 19. studenoga.

ŽKK Osijek 97
Opet tijesni poraz
Osječanke kratke 5 čunjeva
Kuglačice Osijeka 97 pružile su žestok otpor Admiralu, ali u konačnici su ostale kratke 5 čunjeva. Osijek je dobio Grmoščicu, a Kandit je, prema očekivanju, poražen kod Zaprešića. Vodeći regionalni ligaši i dalje su bez poraza.

Osječani protiv lidera
Ponovo dvostruki prvoligaški program na Pampasu. Kuglačice zagrebačkog Admirala, uprkos domaćem porazu u prošlom kolu, stižu kao vodeće na duel kuglačicama Osijeka 97. Nakon toga slijedi utakmica Osijeka i Grmoščice. Kandit gostuje kod vodećeg Zaprešića.

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!