prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće

Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši i ove godine će obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Središnja manifestacija održat će se u subotu, 7. rujna 2019. godine, na sportskim terenima Srednjoškolskog igrališta, u vremenu od 9 do 13 sati. Kuglači će svoj dio odraditi na kuglani "Pampas". Od 10 sati kuglačice ŽKK Osijeka 97 odigrat će prijateljsku utakmicu protiv ŽKK Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30 održat će se međunarodni kuglački turnir u disciplini 6x120 hitaca, u organizaciji KK Osijek. Osim domaćina na turniru će sudjelovati KK Apatin, KK Sloboda Tuzla i KK Podravka iz Koprivnice.

Prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok
Na podstranici KALENDAR NATJECANJA objavljen je raspis za prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok, kao i ostali podaci vezano za mjesta i termine odigravanja pojedinih natjecanja.

Nova predsjednica startala s pobjedom
Na izbornoj skupštini u petak ŽKK Osijek 97 dobio je novog predsjednika odnosno predsjednicu. Tu funkciju preuzela je Renata ŽUŽA. Već u subotu prije podne kuglačice Osijeka 97 odigrale su prijateljsku utakmicu, u kojoj su pobjedile Podravku iz Koprivnice.

Sudionici
Mario Mušanić drugi u Apatinu
Srpski reprezenttivac Milan Jovetić pobjednik je 13. memorijala Đuro Štikovac, koji je jučer održan na kuglani "Banja Junaković" u Apatinu. Drugo mjesto osvojio je Mario Mušanić, a treće Damir Fučkar.

Dvije godine bez Darinka Radoša
Prošle su već dvije godine otkako nas je napustio đakovački kuglač Darinko Radoš. Sutra će se na kuglani "Fortuna" u Đakovu odigrati memorijalna utakmica između đakovačke Fortune i požeških Novih nada. Utakmica počinje u 14 sati. U 13 sati predviđeno je polaganje cvijeća na grob pokojnog Darinka na mjesnom groblju u Kuševcu.

Osječani ponovo put Apatina
Nakon Kanditovog gostovanja prošlog vikenda u Apatinu, kuglanu u "Banji Junaković" posjetit će četvorka KK "Osijek" (Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević). koja sudjeluje na 13. memorijalu "Đuro Štikovac". Preostali dio ekipe odigrat će u subotu na Pampasu prijateljsku utakmicu sa KK Zrinski Pivovara (16 sati). Prije njih snage će odmjeriti ŽKK Osijek 97 i Podravka iz Koprivnice (11 sati).

Skupština i prijateljska utakmica ŽKK Osijek 97
Izborna skupština ŽKK Osijek 97 održat će se sutra (petak, 30. kolovoza) u prostorijama pizzerije Tiffany-Monaco u Ulici kneza Trpimira, sa početkom u 18 sati. U subotu će igračice novog/starog prvoligaša na Pampasu odigrati prijateljsku utakmicu protiv koprivničke podravke. Početak je u 11 sati.

Seminar u Đakovu
Seminar za suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 1. rujna 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu.

Program osposobljavanja za poslove trenera kuglanja
Sportsko učilište objavilo je poziv za upis u program osposobljavanja za trenera kuglanja.

Memorijal Đuro Štikovac
Na kuglani "Banja Junaković" pokraj Apatina održat će se u subotu XIII. međunarodni memorijalni turnir "Đuro Štikovac". Na memorijalu će nastupiti i osječki kuglači Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević te kuglači zagrebačke Grmoščice Damir Fučkar, Vladimir Galjanić i Nemanja Galić. Početak je u 10 sati.

prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće