gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
Prijave do utorka, sutra finale kupa Regije Istok
Prijave za gradsku ligu primat će se do sutra (utorak) do 10 sati. Do sada je prijavljeno 6 ekipa za narodni način i 15 za 120 hitaca. U utorak se u Požegi igra finale kupa Regije Istok, u kojem se sastaju domaći trećeligaš (budući drugoligaš) Nove nade i Željezničar iz Belišća. Početak je u 17:30 sati. Rezultatski tijek moći ćete pratiti preko Opala.

Vili Zavarko
Sa 1405 čunjeva uvjerljivo najbolji pojedinac završnice LP-a
Fantastični Zavarko onemogućio dvostruko slavlje Nijemaca
Kuglačice Bamberga dominiraju na svim kuglanama gdje nastupaju, pa je bilo za očekivati da će tako biti i na domaćoj kuglani. Sa dvije uvjerljive pobjede došle su do novog naslova pobjednica Lige prvaka, ukupno ih imaju 8. Najbolji svjetski kuglač Vilmoš Zavarko doveo je Podbrezovu do trećeg naslova. U finalu su pobjedili favorizirane Nijemce iz Zerbsta, koji su najboljeg pojedinca u oba nastupa imali u Urošu Stoklasu. Zavarko je i u finalu imao u rukama rezultat od 700 čunjeva, ali mu je pretposljednji hitac bio jedan od rijetkih loših ovog vikenda.

2018 Uskrs milenijska
Uskrsni turnir

Sretan Uskrs
Završnica Lige prvaka
Predstojeći Uskrsni vikend donosi i završnicu Lige prvaka. Domaćin završnice, u kojoj nema hrvatskih predstavnika, je Bamberg. Danas je na Pampasu druženje, u sklopu kojeg se igra kuglački turnir. Početak je u 17 sati.

KK Monte-mont
Vice-prvaci 2. HL i polufinalisti kupa
Domaćini izborili finale
U Belišću je domaći Željezničar pobjedio osječki Monte-mont i plasirao se u finale kupa Regije Istok, gdje ih čekaju Nove nade iz Požege. Finale se igra u Požegi u utorak, 3. travnja 2018.g., sa početkom u 17:30 sati. U tijeku su prijave za Uskrsni turnir i osječku gradsku ligu, a objavljen je i raspis za turnir u Pakracu.

Uskrsni turnir 2018 - plakat
Prijave još dva dana
Do četvrtka se primaju prijave za Uskrsni turnir, koji će se održati u petak, 30. ožujka 2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 17 sati.

2018. ŽKK Obrtnik NG Pobjednice kupa
Naslov domaćim igračicama
Kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške osvojile su kup Regije Istok. U finalu su pobjedile imenjakinje iz Slavonskog Broda. Na kraju je to izgledalo relativno uvjerljivo, iako su Brođanke dugo vodile. Presudilo je zadnje čišćenje u drugom bloku, kada je Marija Gašparović pretekla Gordanu Jagar i izjednačila na 2-2. Kod gošći se osjetilo neigranje Ivane Majić.

Nove nade u finalu kupa Regije Istok
Finale kupa Regije Istok za muškarce i ove godine igrat će se u Požegi. Trećeligaš Nove nade iz Požege pobjedio je b-ligaša, đakovačku Fortunu, i izborio nastup u finalu. Drugog finalistu saznat ćemo u srijedu, po završetku belišćanske utakmice Željezničar - Monte-mont, koja se igra sa početkom u 17 sati. Finale žena igra se sutra (ponedjeljak) u Novoj Gradiški, sa početkom u 18 sati.

KK Osijek II - prvaci 3. HL OS 2018
Posljednje kolo
Kandit dočekuje Poštara na Pampasu, dok Osijek i Osijek 97 igraju na Poljudu.

Finale u Novoj Gradiški
Finale u Novoj Gradiški
Djelatnik sportske dvorane Jug II, Vlado Terzić, žrijebao je domaćina finala kupa Regije istok za žene. I donio je sreću Novogradiščankama. Finale će se odigrati u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u Novoj Gradiški, sa početkom u 18 sati.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!