gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 
Kuglana Djurdjenovac
Još 13 dana
Za 13 dana kreću prvoligaška kuglačka natjecanja. Od slavonskih predstavnika u elitnoj ligi nastupaju samo kuglačice Osijeka 97, dok čak 8 muških ekipa nastupa u 1. B ligi sjever. Nakon nekoliko godina seljakanja (Belišće, Slavonski Brod, Đakovo) kuglači Đurđenovca će biti domaćini u pravom smislu te riječi. Vjerojatno s velikim nestrpljenjem čekaju tu subotu, 12. rujna, kada će premijerno zaigrati na svojoj, preuređenoj kuglani, i pokušati protiv Zaboka ostvariti prvu pobjedu na novom objektu.

Dario Duda najbolji u Pakracu
Turnir "Bljesak" u Pakracu završio je pobjedom Daria Dude (KK Novska).

Najmlađi i najstariji odrađuju zaostatak
Hrvatski kuglački savez je objavio raspis za pojedinačno prvenstvo RH podmlatka i veterana. Podmladak će igrati u 2 vikenda, na kuglanama u Novskoj i Otočcu, dok će veterani snage odmjeriti na kuglani "Zagreb" u Zagrebu.

Pecs-Osijek 2019 sudionici
Odgođen susret Osijek - Pečuh
Druga polovica kolovoza (subota) je uobičajeni termin odigravanja tradicionalnog kuglačkog susreta gradova-prijatelja Osijeka i Pečuha.

Turnir u Pakracu
Posljednjeg kolovoškog vikenda u Pakracu će se održati kuglački turnir "Bljesak", u organizaciji KK "Slavonski banovac".

Zoran Prodanović
Predsjednik KK Zara-Auto Matrix
Monte-mont ode u povijest
Nema više Monte-monta, ali na sreću klub nastavlja djelovati pod imenom ZARA-AUTO MATRIX. Novi predsjednik kluba je Zoran PRODANOVIĆ.

KK Osijek
Pripreme u tijeku
Kuglačka sezona trebala bi početi 12. rujna, utakmicama 1. kola 1. HL muškaraca i žena te 1.B HL sjever. S pripremama su prošlog tjedna započeli ŽKK Osijek 97, KK Osijek i KK Kandit, zbog godišnjih odmora u još nekompletnom sastavu. Iako su pred njim još najmanje dva mjeseca oporavka i rehabilitacije, priprema se i Branko Bogdanović, što je za svaku pohvalu.

Podsjetnik na opće preporuke za trening tijekom epidemije
Obzirom da brojni klubovi tijekom ovog razdoblja započinju ili su već započeli s pripremama za novu sezonu, a epidemija virusa COVID-19 ne jenjava, podsjećamo na potrebu odgovornog postupanja u skladu sa svim dosadašnjim uputama i preporukama nadležnih nacionalnih i lokalnih službi.

Poziv na seminar
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 30. kolovoza 2020. godine, na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Seminaru su obvezni nazočiti po jedan predstavnik iz svakog kluba i svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon završetka seminara održat će se ispiti za kuglačke suce, i to za one kojima ističe licenca, koji žele napredovati i kandidatima za nove suce.

Igor Stazić
Hat-trick Igora Stazića
Na zanimljiv podatak podsjetio je jedan kuglački fan (vjerojatno budući manager dotičnog igrača). Naime, kuglač osječkog HT-a Igor Stazić po treći puta zaredom osvojio je naslov najboljeg kuglača 3. HL Zone Osijek. U svakom slučaju čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u narednom prijelaznom roku.

  prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!