prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće

Osijek traži prve bodove
Kuglači Osijeka su u prigodi popraviti dojam nakon dosta slabog ulaska u novu sezonu. U goste stiže Željezničar iz Čakovca, sve osim osvajanja dva boda označilo bi alarm za uzbunu. Slična situacija je i kod kuglačica Đakova, kojima u goste stiže Podravka. Osječankama u goste stiže Istra.

Sudionici
Osječani drugi u Tuzli
Kombinirana ekipa KK Osijeka sudjelovala je na prigodnom kuglačkom turniru u Tuzli, povodom 100 godina postojanja SD Sloboda. Osječani su osvojili drugo mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Mario Liović bio treći. U slavonskom derbiju prvoligašica kuglačice Osijeka 97 iznenadile domaće Đakovčanke.

Slavonski derbi u Đakovu
Na kuglani Fortuna u Đakovu kuglačice Đakova i Osijeka 97 unaprijed igraju utakmicu 9. kola 1. HL žena. Početak je u 13 sati. Nakon 12 godina biti će to prvi susret ovih ekipa u prvoligaškoj konkurenciji.

Mlaka i Mertojak pobjednici, Split treći
Svi hrvatski predstavnici danas su ostvarili pobjede. Mlaka je pobjedila Bamberg i osvojila Svjetski kup. Mertojak je pobjedom nad Satffelssteinom osvojio Europski kup, dok su Splićanke treće na NBC kupu.

Subota - završni dan na eurokupovima
Njemačka ima čak 7 finalista, Hrvatska i Mađarska po dva (Mlaka i Mertojak) te Italija jednog, sa novim igračem na svom popisu (Zavarko).

Petak - polufinala eurokupova
Mlaka, Mertojak i Split danas igraju polufinalne mečeve u međunarodnim klupskim natjecanjima. Kandit je sinoć pobjedio Obrtnik Torbara. U nedjelju je slavonski prvoligaški derbi kuglačica u Đakovu. Monte-mont i HT u subotu igraju zaostale utakmice iz 1. kola.

Trojka u polufinalu, četvorka na korak do
Po jedan hrvatski predstavnik u svakom kupu izborio je polufinale. To je uspjelo Mlaki, Mertojaku i Splitu. Na korak do bili su Zaprešić, Admiral, Grmoščica i Podravka.

KK Osijek na NBC SB 2019.jpg
Ponovo u duhu Coubertina
Četvrtak, završni dan kvalifikacija
Završni je dan kvalifikacija u eurokupovima. Nakon tri igračice Mlaka u Ludwigshafenu sa 2. pozicije brani 99 čunjeva razlike u odnosu na petoplasirane Rumunjke. Zaprešić nakon 3 igrača u zaostaku je 39 čunjeva u odnosu na četvrtoplasirani Szeged. Mertojak uVaraždinu sa treće pozicije brani 29 čunjeva u odnosu na petoplasirane Slovake. Još su preostala dva igrača. Kuglačice Admirala su pete, s minusom 76 čunjeva do četvrte pozicije.

Velibor Majerus - 544
Srijeda
Za Osijek je danas prvi nastupio Velibor Majerus i srušio 544 čunja. Pušića je nakon 60 hitaca (257) mijenjao Tutnjević (265), a dan je završio Liović sa 582. Preostala su još samo 2 igrača (Harkanovac i Radoš), a do polufinala nedostaje 100-tinjak čunjeva.

Mario Mušanić - 589.
Mušanić 589
Za Osijek prvi na staze izašao je Mario Mušanić. S nekoliko grešaka u pune i u trećem čišćenju stigao je do 589 čunjeva, 20-ak manje od očekivanog, ali dovoljno da Osječani ostanu konkurentni. Briljirao je Claudio Boanta (Zalaegerszeg) sa 645 čunjeva.

prethodno  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  sljedeće