gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Sjećanje na dvostaznu kuglanu u sindikalnom domu Tvornice šećera i kandita
U sindikalnom domu Tvornice šećera i kandita Osijek u Frankopanskoj ulici postojala je 2-stazna kuglana. Sagrađena je 1960. godine, automatizirana 1. svibnja 1977. godine, devastirana i uništena 1991. godine.

Osječani na teškim ispitima
Težak vikend je pred osječkim prvoligašima. Kandit dočekuje vodeći Zaprešić, dok kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Grmoščici, kod trenutno drugoplasiranog Admirala i trećeplasirane Grmoščice.

2018 U-23 2 i 3 mjesto
Slavonci najbolji
Zanatlija iz Slavonskog Broda ekipni je prvak Hrvatske u konkurenciji juniora. Drugi je Osijek, a treći Klek iz Ogulina.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M kraj
Subota
Subota na Pampasu otvaraju juniori, od 10 do 13 sati, nakon čega slijede 3 prvenstvene utakmice.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M 3
Osijek-Kandit četvrtfinale kupa RH 2017
Stari dobri derbi
Bez obzira na vremenske prilike jedna utakmica će se svakako odigrati. Na Pampasu se igra gradski derbi između Osijeka i Kandita. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Endi Tekstilca. Osječanke su došle do ruba provalije. Teorija o opstanku još postoji, a ona uključuje pobjedu protiv Zagrepčanki, sve ostalo je korak naprijed (prema provaliji).

Za Dan žena u Slavonski Brod
U Slavonskom Brodu 8. ožujka održat će se zanimljivo kuglačko natjecanje. Prijave se primaju od 5. ožujka.

Ništa od utakmice
Vremenske neprilike onemogućile su dolazak kuglača Pakraca na večerašnju kup utakmicu u Osijeku. Novi termin odigravanja odredit će se naknadno.

Fortuna u polufinalu, večeras pada odluka o četvrtom polufinalisti
Kuglači Fortune sinoć su u Slavonskom Brodu pobjedili Đurđenovac i plasirali se u polufinale kupa Regije Istok, gdje ih u Požegi čekaju Nove nade. Večeras u 19 sati na Pampasu igraju Monte-mont i Pakrac. Pobjednika tog susreta čeka gostovanje u Belišću kod Željezničara.

Subota

KK Tramvaj
U prigodi za preuzimanje liderske pozicije
Derbi na Grmoščici, ali i na Pampasu.
Derbi 14. kola kod muškaraca igraju Grmoščica i Mertojak, utakmica u kojoj može pasti odluka o drugom mjestu. Osijek gostuje u Splitu kod Poštara, a Kandit dočekuje Bjelovara. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Vrbovskom. U slučaju poraza šanse za opstanak bile bi svedene na minimum.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!