gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
ŽKK Osijek 97
Povratnice u prvoligaško društvo nakon 6 godina
U subotu starta 26. ekipno prvenstvo Hrvatske
U subotu kreću kuglačka prvoligaška natjecanja, po 26.-i put otkako je samostalne Hrvatske.

Raspis za juniore
Parovno prvenstvo Regije Istok za igrače do 23 godine održat će se 24. rujna 2017.g. u Slavonskom Brodu. Nastup na tom natjecanju vrednovat će se i za pojedinačnu konkurenciju, u kojoj će se drugi nastup odraditi na kuglani Pampas u Osijeku, sedam dana kasnije.

PRIVITCI:
17 Raspis juniori
HOD 2017 KK Osijek
Hrvatski olimpijski dan
U sklopu obolježavanja Hrvatskog olimpijskog dana danas se na Pampasu igraju dvije utakmice. Od 14 sati igraju ŽKK Osijek 97 i MKK Brod, a od 17 sati KK Osijek i KK Donji Andrijevci. Obje utakmice možete pratiti uživo.

Tri prvoligaške provjere
Sutra na Pampasu osječki prvoligaški klubovi imaju posljednje provjere pred početak nove sezone. Prvi startaju kuglači Kandita, koji od 10:15 igraju protiv Belišća. U sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana kuglačice osijeka 97 igraju protiv muške ekipe Broda, a od 17 sati Osijek protiv Donjih Andrijevaca.

Donji Andrijevci-Osijek
Pobjeda Osijeka u Đakovu
U sklopu priprema za novu sezonu, koja starta za 10 dana, kuglači Osijeka odigrali su prijateljsku utakmicu u Đakovu protiv Donjih Andrijevaca. U pobjedi 7-1 posebno se istakao mladi Matija Tutnjević (630), uz iskusne Liovića (636) i Pušića (616), jedini koji je rušio preko 600 čunjeva. Isti klubovi odigrat će uzvratni meč na Pampasu u subotu od 17 sati, u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana. A taj dan obilježit će i kuglačice Osijeka 97, koje će odigrati utakmicu protiv kuglača Broda. Početak te utakmice je u 14 sati.

Darinko Radoš (1962.-2017.)
Preminuo Darinko RADOŠ
Danas je u 56.-oj godini života preminuo Darinko RADOŠ, kuglač đakovačke Fortune. Kuglanjem se počeo baviti od 1997. godine, u kuglačkom klubu "Saga" iz Đakova. 2003. prelazi u Fortunu, gdje je bio standardni prvotimac. Sahrana je sutra (petak) u 17 sati, na mjesnom groblju u Kuševcu.

NAGRADJENI I ORGANIZATORI
Mario Mušanić i Kandit treći u Apatinu
Mario Mušanić osvojio je treće mjesto na memorijalu Đuro Štikovac, održanom u Banji Junaković. Na istoj kuglani održan je Junaković kup, na kojem je Kandit osvojio također treće mjesto.

Memorijal Štikovac 2015
Mario Mušanić, pobjednik prije 2 godine
Turniri u Apatinu i Slavonskom Brodu
U petak su počele kvalifikacije na turniru u Slavonskom Brodu, čije je finale na programu 2. rujna. Od petka do nedjelje igra se Junaković kup u Apatinu, na kojem već tradicionalno sudjeluje osječki Kandit. Najbolji prvotimci drugog osječkog prvoligaša (Mušanić, Liović, Radoš) sudjeluju na Memorijalu Đuro Štikovac, koji se igra također u Apatinu, u subotu od 12 do 16 sati.

Seminar za suce i predstavnike klubova
Seminar za suce i predstavnike klubova održat će se u Osijeku u nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 8 sati.

2017 Pecs-Osijek
Pobjeda Osijeka u Pečuhu
Prema očekivanju Osječani su slavili u 41. susretu protiv selekcije Pečuha. Najbolji pojedinac bio je Dario Radoš. U susretu drugih ekipa također pobjeda, a najbolji pojedinac bio je Zlatko Pofuk. U prigodnom sprint turniru pobjedila je domaća igračica Timea Mehes, dok su Osječani Željko Vidaković i Velibor Majerus osvojili drugo odnosno treće mjesto.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:




Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!