gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Brod - Fortuna 5-3
Večeras u Slavonskom Brodu kuglači Broda pobjedili su Fortunu i plasirali se u četvrtfinale, gdje ih čeka Monte-mont, koji je bez borbe prošao dalje, obzirom da su Donji Andrijevci odustali od natjecanja. Sutra u Virovitici posljednji susret 1. kola igraju Šećerana-Viro i Pakrac. Početak je u 18 sati. Kuglačice s kupom startaju u veljači.

PRIVITCI:
Brod-Fortuna
Vodovod GV - Zrinski Pivovara 6-2
Domaćini su iznenadili osječku Zrinski Pivovaru i pobjedili rezultatom 6-2. Vukovarci u četvrtfinalu dočekuju požeški Obrtnik. U srijedu se u Slavonskom Brodu sastaju Brod i Fortuna.

Subota

Duel Osijek-Split
Osijek čeka Mertojaka, Kandit gostuje kod Poštara. Na daleko putovanje će i Đakovčanke, gostuju u Poreču. Fortuna je domaćin Sireli, a Đurđenovac Slavoncu.

Osječani u četvrtfinalu
Kuglači osječkog Željezničara pobjedili su Đurđenovac 6-2 i plasirali se u četvrtfinale kupa Regije Istok.

Subota

Osječko-zagrebački duel na startu
Kreće drugi dio prvenstva u prvim i drugim ligama. Na startu ponovo osječko-zagrebački duel. Kanditu dolazi Medveščak 1958. dok Osijek gostuje na Grmoščici. U prvom dijelu prvenstva slavili su domaćini. Đakovčanke igraju važnu utakmicu u Rijeci. Sve osim poraza bio bi značajan korak ka mirnijem nastavku prvenstva. Fortuna je domaćin Zaboku, a Đurđenovac gostuje u Koprivnici.

Generalka u Đakovu
U sklopu priprema za nastavak ligaškog natjecanja, u kojem ih u subotu čeka gostovanje kod Grmoščice, kuglači Osijeka odigrali su večeras prijateljsku utakmicu protiv Silosa u Đakovu.

Obrtnik u četvrtfinalu
I drugi požeški ligaš, Obrtnik, plasirao se u četvrtfinale kupa Regije Istok.

Silos u četvrtfinalu
Večerašnjom pobjedom nad belišćanskim Željezničarom, kuglači đakovačkog Silosa ostvarili su plasman u četvrtfinale kupa Regije Istok. Sutra u Požegi za četvrtfinale se bore domaći Obrtnik i Belišće. Početak je u 17:30.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!