gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 
Kup Regije Istok za 2021.
U slučaju da se kuglane 01.06.2021. godine otvore za treninge i natjecanja, otvara se i mogućnost da se održi jedino preostalo natjecanje za ovu sezonu - Kup Regije Istok. O detaljima više u popratnom dopisu.

Novi treneri
Jedna generacija završila, uskoro kreće nova
U Osijeku i Slavonskom Brodu završeno je školovanje 16 kuglačkih trenera. Za novu grupu polaznika objavljena je predprijava. Novi treneri iz klubova Osječko-baranjske županije su: Budimir DRAGOJEVIĆ, Nedeljko JELIČIĆ, Antun JURČEVIĆ, Mario LIOVIĆ, Dario RADOŠ, Damir ŠIMUNOVIĆ, Zoran TANASIĆ, Ines TOMIĆ, Matija TUTNJEVIĆ i Srećko VUKA

Grmoščica-Poštar 7-1
U zaostaloj utakmici 16. kola 1. HL muškaraca Grmoščica je pobjedila splitskog Poštara rezultatom 7-1 i na taj način napravila veliki korak u osiguranju opstanka u prvoligaškom društvu. Sutra je na programu posljednje kolo.

Dalmatinci kroje začelje
Prije posljednjeg prvoligaškog kola jasna je situacija kod žena. Mlaka je prvak, ligu napuštaju Osijek 97 i Ogulin. Gotovo sigurno je da će Istra osvojiti drugo, a Admiral treće mjesto. Kod muškaraca je čista na vrhu, ali na začelju može biti vrlo zanimljivo. Za opstanak se bore Grmoščica i Novska.

Osječanke ispale
Malo je nedostajalo da kuglačice Osijeka 97 dohvate bod protiv favoriziranih Porečanki. Mogućnost se otvorila nakon što je Štefica Pofuk sjajnim nastupom pobjedila reprezentativku Natašu Ravnić, ali druge suigračice je nisu popratile, a kako su Siščanke dobile u Ogulinu posljednje kolo ostaje formalnost. Osječanke ispadaju u 2. ligu.

Još dva kola
Preostala su još dva kola do završetka prvoligaške karavane. Kod muškaraca prvak je Mertojak, ispada Velebit, a društvo će mu praviti najvjerojatnije Grmoščica ili Novska. Zaostala utakmica između Grmoščice i Poštara igra se u petak, 16. travnja. Kod žena Mlaka ima bod prednosti pred Admiralom i dva pred Istrom. Odluka tko ispada možda padne već u ovu subotu, ovisno o rezultatima utakmica Ogulin-Siscia i Osijek 97-Istra.

ÄŒestitka Uskrs 2021.
Sretan Uskrs

Korak unazad
Novom odlukom stožera ponovo su zabranjeni treninzi za sve klubove, osim prvoligaških. Trenirati mogu i kategorizirani sportaši I.-III. kategorije.

Očekivani poraz Osječanki

Osječanke u Rijeci, odgoda kod muškaraca
Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Mlake, gdje će svaki osvojeni set biti uspjeh. Derbi začelja u Novskoj igraju istoimeni domaćin i Velebit. Novska bi pobjedom preskočila Grmoščicu, koja ovog vikenda neće igrati, utakmica protiv Poštara je odgođena.

  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!