gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
Prvoplasirani sa Uskrsnog turnira
Prvenstva najmlađih i najstarijih, kvalifikacije, turniri
Predstojeći vikend donosi nastup na državnom prvenstvu podmlatka u Zaprešiću i veterana u Ozlju. Nastavljaju se kvalifikacije za popunu 1. HL za žene, Đakovčanke su slobodne. U tijeku su turniri ili prijave za neke od njih. A danas se na "Pampasu" održava Uskrsni turnir u organizaciji Osijeka DL. U ponedjeljak kreće gradska liga Osijeka.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Rekreacijska ekipa Osijek DL organizira Uskrsni turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati na kuglani "Pampas" u petak, 13. travnja, sa početkom u 17 sati.

Turnir za starije dobne skupine
Turnir za kuglačice i kuglače preko 50 godina starosti održat će se na kuglani "Pampas" u Osijeku u subotu, 28. travnja 2018. godine. Prijave se primaju do 24. travnja do 10 sati. Određeni su termini i mjesta odigravanja utakmica osmine finala kupa RH.

Kup RH - tromeč Osijek-Split
Osječki predstavnici dobili su najdalje moguće protivnike. Osijek će u goste kod Vrlike dok će se susreti Kandit-Mertojak i Osijek 97-Split igrati na neutralnoj kuglani. Nove nade su domaćini novom-starom prvoligašu Medveščaku, a kuglačice Obrtnika čekaju Podravku.

Prvoplasirani parovi
Dario Radoš i Mario Liović prvaci Hrvatske
Dario Radoš i Mario Liović osvojili su naslov parovnih prvaka Hrvatske. Odličnom igrom u drugih 60 hitaca uvjerljivo su nadmašili drugoplasirane Bjelovarčane Darka Kasumovića i Željka Košutića. Treće mjesto osvojio je par Novske Dario Duda i Zdenko Poleto.

Prvenstvo parova RH, pobjeda Đakovčanki
Na Pampasu se održava parovno prvenstvo RH za 2018.g. u konkurenciji muškaraca. U subotu nastupaju 4 para (od 13 sati), a u nedjelju preostalih 16 parova (od 10 sati). Rezultatski tijek može se pratiti preko Opala.

ŽKK Đakovo - prvakinje 2. HLI 2018.
Đakovo u doigravanju, parovi u Osijeku i Rijeci
Kuglačice Đakova u subotu igraju prvu utakmicu doigravanja za ulazak u 1. HL žena. Protivnik im je sisačka Siscia, dok je ekipa Karlovca slobodna. U Osijeku i Rijeci održava se parovno prvenstvo RH za muškarce i žene. Regiju Istok predstavljaju po dva para Osijeka i Kandita te po jedan Obrtnika iz Požege i Zanatlije iz Slavonskog Broda kod muškaraca, dok su kod žena plasman ostvarili jedan par Đakova i tri para Osijeka 97.

Danas žrijeb gradske lige
Obavljen je javni žrijeb za gradske lige.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Kuglačka ekipa OSIJEK DL organizira kuglački turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati u petak, 13. travnja 2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Opširnije u priloženom raspisu.

2018 pobjednici kupa M
Pehar ostaje u Požegi
Požeške Nove nade pobjedile su belišćanski Željezničar i plasirale se u završnicu kupa RH.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!