gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
GL Belišće proglašenje
Završnica belišćanske gradske lige
Šesta sezona Gradske kuglačke lige počela je 27. studenog 2016. godine, a završava danas, 11. svibnja 2017. Završnica (finalni nastup i proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca) je uklopljena u proslavu Dana grada Belišća i obilježavanja Europskog grada sporta za 2017. godinu. Organizator natjecanja je Kuglački klub Belišće uz pokroviteljstvo Zajednice športskih udruga grada Belišća, dok je osnivač i voditelj Lige Jasenko Kardum „Gašo“

GL Đakovo - kraj
Završnica đakovačke gradske lige
U Đakovu je jučer odigrana revijalna utakmica između prvaka Libra i selekcije gradske lige, nakon koje je uslijedila podjela trofeja za sezonu 2016.-2017.

Osijek 97 i Vrbovsko
Novi prvoligaši
Osječanke prvoligašice
Vrbovsko je danas pobjedilo ENDI-Tekstilac iz Zagreba i izborilo plasman u 1. HL za žene. To je rezultat koji je odgovarao i kuglačicama Osijeka 97, koje su na taj način osigurale status prvoligašice prije posljednjeg kvalifikacijskog kola, u kojem gostuju kod trećeplasiranih Zagrepčanki.

Najstariji
Veterani na Pampasu
Natjecanje počinje u 10 sati. Objavljivat će se rezultati nakon svakog bloka.

HOPS
HOPS pobjednik
Ekipa HOPS-a pobjednik je 1. memorijala "Ivan Grahovac - Grašak", koji je sinoć održan na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Druga meč lopta za Osječanke
Utakmica 5. kola kvalifikacija za ulazak u 1. HL žena, u kojoj se u subotu u Vrbovskom sastaju istoimeni domaćin i zagrebački ENDI-Tekstilac, mogla bi razriješiti sve dileme oko novih prvoligaša. Ali i totalno zakomplicirati situaciju. Osječankama igra svaki rezultat osim neriješenog. Ako do toga dođe onda bi same odlučivale o svojoj sudbini u posljednjem kolu u Zagrebu.

U subotu nastupa 60 veterana i veteranki
Na kraju je pristiglo ukupno 60 prijava za županijsko prvenstvo veterana. Natjecanje se održava u subotu, 6. svibnja, na kuglani "Pampas", a početak je u 10 sati.

Prvenstvo veterana
Ostalo je još nešto manje od 11 sati za prijavu za županijsko prvenstvo veterana, koje će se u subotu, 6. svibnja 2017. održati na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Libro i Natural pobjednici đakovačke gradske lige
Završilo je 21. izdanje đakovačke gradske lige. Pobjednik je ekipa Libro. Nešto ranije završilo je 15. izdanje ženske lige, gdje je najbolja bila ekipa Natural.

Prvoplasirane žene
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević pobjednici u Delnicama

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!