prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće

Mirko Krolo
Preminuo Mirko Krolo
U 78.-oj godini života preminuo je Mirko KROLO, negdašnji kuglač KK Zrinski Pivovare.

Rezultate možete pratiti preko aplikacije HKS-a

Nastavljamo
Nakon 3 mjeseca prisilne pauze nastavljaju se kuglačka ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama.

U subotu nastavak prvenstva
U subotu se nastavljaju ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama. Sve zamolbe za neodigravanje su odbijene. Pozivaju se klubovi da obrate posebnu pažnju na valjanost liječničkih pregleda.

PRIVITCI:
Vikend 13-06-2020.
Nova mogućnost za drugoligaše
Sukladno dopuni Propozicija temeljem članka 12.1 klubovi III. stupnja natjecanja (2. HKL) mogu uputiti zamolbu Izvršnom odboru HKS-a ako imaju opravdani razlog za nemogućnost odigravanja utakmica, kako bi im Izvršni odbor eventualno odobrio neodigravnje utakmica do kraja sezone bez kazni. Rok za dostavu zamolbi je četvrtak 04. lipnja 2020. godine do 24:00 sati.

Robert Bosak
Novi (stari) predsjednik.
Bosaku novi mandat
Večeras je na kuglani "Pampas" u Osijeku održana izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Za predsjednika je ponovo izabran Robert BOSAK.

Izborna skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije održat će se u utorak, 2. lipnja 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18:30 sati.

Nastavljamo
Stožer civilne zaštite danas je objavio odluku da će se sportska natjecanja moći održavati bez prisustva gledatelja, od 30. svibnja na otvorenom i od 13. lipnja u zatvorenim objektima. Ovom odlukom aktivira se odluka IO HKS-a o nastavku natjecanja s 13. lipnjem 2020. godine prema rasporedu napravljenom od strane VL.

Uvjetna odluka
IO HKS-a je na jučerašnjoj sjednici donio odluku o natjecanjima u sezoni 2019.-2020.

preporuke-hzjz 1.jpg
Proširenje aktivnosti
Od 13. svibnja omogućuje se korištenje zatvorenih sportskih objekata, pa tako i kuglana,uz striktnu primjenu mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. O obvezi prijave aktivnosti, vođenje evidencije i dostave izvješća biti ćete izviješteni tijekom sutrašnjeg dana (srijeda).

prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće