gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Svega pomalo
 Selekcija OBŽ
 Pobjednici 2011.
Produženi kuglački vikend počinje već sutra, u sklopu akcije Pokret za zaokret. Na Srednjoškolskom igralištu od 10 do 13 sati osnovnoškolskoj djeci, a i svima zainteresiranima, predstavit će se osječki sportovi. Na jednom od štandova kuglanje će se predstaviti prikazom osnovnih rekvizita (kugle, čunjevi) te aktualnim videom sa SPUK-a 2002.
U četvrtak će se održati izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije, u prostorijama Jadranskog osiguranja, sa početkom u 17,30 sati.
U subotu će se na Pampasu održati 24. sjednica Regije Istok, u sklopu koje će se održati 13. turnir županijskih selekcija u disciplini 4x120 hitaca. Početak je u 12,30 sati.
Subota je rezervirana za utakmice četvrtfinala kupa RH . Konikom gostuje u Šibeniku, a Đakovo u Koprivnici.

Vrije u gradskoj ligi. U grupi "A" MK Slavonija je sinoć za 1 čunj pobjedila u Grabovcu i sačuvala šanse za finale, koje je već osigurao Željezničar. Tramvaju treba pobjeda u četvrtak protiv Osijeka 97. Vuka je ispala iz svih kombinacija.
U grupi "B" odluka pada danas u Belišću. Zuberu odgovara samo pobjeda. Tada visi Zrinski. U slučaju neriješenog rezultata, Zrinski je siguran, ali se otvara prostor i za Zaštituinspekt. Pobjeda Belišće vodi u finale, zajedno sa Zrinskim.
Devetka je sigurni finalist iz grupe "C", a društvo će im najvjerojatnije praviti Kandit, kojemu za finale treba bod sutra u Grabovcu.

GL NN      GL 4x120

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!