prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće

Sudionici
Konikom i Zavarko
Konikom je pobjedio selekciju SPUK-a, koja je u svojim redovima imala dva najbolja pojedinca, Bogdanovića 651 i Zavarka 654. Fantastična večer na Pampasu. Prepuno gledalište, prebiranje po lijepim uspomenama, vrhunsko kuglanje. Bogdanović 190 na stazi 1, Vilika potvrdio da je svjetski broj 1, drugi turnus iz snova. Predivno je bilo večeras na Pampasu, priče su se produžile do kasno u noć.

PRIVITCI:
Konikom-SPUK
Zlatni mix
Tatjana i Hrvoje
Još jedno zlato
Tatjana OŠTRINA je osvojila drugo zlato na SP-u. Ovaj puta u mixu sa Hrvojem MARINOVIĆEM.

Zlatni tandem
Tatjana OŠTRINA i Ana JAMBROVIĆ
Zlato u tandemu
Ana JAMBROVIĆ i Tatjana OŠTRINA osvojile su u tandemu prvu juniorsku medalju, i to - zlatnu. Kod juniora prvi su bili Mađari.

Brna i Mario - SPUK 2002
Brončana medalja u paru, Osijek, SPUK 2002.
Sjećanje na SPUK, revija svjetskih prvaka na Pampasu
Prije 10 godina Osijekom je vladala prava kuglačka groznica. Bilo je vrijeme SPUK-a 2002. i svi putevi vodili su u Zrinjevac i njegovu okolinu. Sutra (petak) će na Pampasu biti kratki podsjetnik na ta zbivanja. Od 18,30 prikazat će se kratki film sa tog prvenstva, a od 19 kreće prava poslastica, utakmica između KK Konikom Osijeka i selekcije SPUK-a.

Hrvatska U-23
Bez medalje u ekipnom dijelu
I juniori bez medalje
Hrvatska se plasirala na 8. mjesto. Nažalost, previše je bilo kikseva da bi se konkuriralo za medalju. U četvrtak je na programu natjecanje tandema.

Hrvatska U-23
Do medalje 2 čunja
Hrvatskim juniorkama nedostajala su dva čunja do osvajanje brončane ekipne medalje na danas započetom juniorskom svjetskom prvenstvu. Prve su Njemice, druge Slovakinje, a treće Slovenke. Nadamo se boljim vijestima sutra, kada nastupaju juniori.

Matija na postolju
Matiji pojedinačno srebro
Matija TUTNJEVIĆ osvojio je srebrnu medalju, nakon što je u pojedinačnom finalu srušio 553 čunja, 11 manje od Talijana Kuena.

Brončani
Prva medalja u Bautzenu
Nakon slabijeg nastupa prvog dana, danas je stigla prva medalja. Brončanu u paru osvojili su Matija Tutnjević (557) i Katja Opjanić (498) u kategoriji U-14. Josip Kramer (502) i Ana Jambrović (561) osvojili su u kategoriji U-18 10. mjesto.

igor Šarkezi
Pobjednik sprinte
Šarkezi najbolji sprinter
Igor Šarkezi pobjednik je županijskog sprinta. U finalu je pobjedio Nedeljka Jeličića, dok je za treće mjesto Mario Mušanić bio za nijansu bolji od Zorana Prodanovića.

Zoki žrijebao parove
Obavljen žrijeb za sprint
Natjecanje počinje sutra (subota) u 16 sati na Pampasu. Naslov prvaka brani Ernest Laco.

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće