gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 
Osijek 97
U kupu protiv najtežeg protivnika
Konikom u Goricu, Željezničar čeka Zaprešića u Osijeku
Žrijebani su parovi četvrt-finala kupa RH. Konikom će ponovo u goste, pobjednicima nad Zrinski Pivovarom. Željezničar na "HŽ"-u čeka viceprvaka Hrvatske.

HRVATSKA
Iz Sarajeva sa 6 medalja
U Sarajevu je, nakon seniorskog, održano 2. svjetsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe, od 28.05. do 02.06.2011.g. Hrvatska je osvojila ekipne zlatne medalje u muškoj i ženskoj konkurenciji. Pojedinačna zlata osvojili su Evica Šerfez (B-2) i Ruža Markešić (B-3) dok su srebrne medalje osvojili Petra Deša (B-1) i Stanko Jerković (B-2).

Selekcija KS OBŽ
Najbolji u obje kategorije
Osječko-baranjskoj primat, pobjeda Osječana u Karlovcu i Splitu
Turnir županijskih selekcija u Slavonskom Brodu prošao je u znaku igrača Osječko-baranjske županije, koji su slavili u obje konkurencije. U kupu RH, osječki Željezničar pobjedio je imenjaka u Karlovcu rezultatom 7-1, dok je Konikom slavio kod Marjana 8-0.

Grafičar Vodovod
Pobjednici u 4x120
Grafičar Vodovod i Liović, Konikom Osijek i Balentović
Grafičar Vodovod je pobjednik gradske lige u 4x120 hitaca, a podmladak Konikom Osijeka u narodnom načinu. Najbolji pojedinci bili su Mario LIOVIĆ (4x120) i Dražen BALENTOVIĆ (narodni način).

KK Željezničar
Gostovanje kod karlovačkog imenjaka
Turnir županija u Slavonskom Brodu
Već 12.-u godinu zaredom, u sklopu redovne izvještajne sjednice na nivou Regije Istok, odigrava se i turnir županijskih selekcija u disciplini 4x120 hitaca. Redoslijed održavanja iznimno je promijenjen ove godine. Kako kuglana u Vinkovcima još nije dovršena, domaćin ovogodišnjeg okupljanja biti će Kuglački savez Brodsko-posavske županije, a turnir će se održati na kuglani "SRC Vijuš". Prvi puta igrat će se i u konkurenciji juniora, 2x120 hitaca.

KK Zrinski Pivovara
U finale kroz iglene uši
Zrinski do finala za jedan čunj
Činilo se da će Zrinski lakoćom dohvatiti finale gradske lige, obzirom da za Zaštituinspekt nije nastupao Vatroslav Barišić. Međutim, odluka je pala tek u pretposljednjem hicu, kojeg je igrač Zaštitainspekta Ivica Balaž - Pempo promašio. Ostao je bez ubačaja u pune, a Zrinski je dobio utakmicu za 1 čunj, uz tek 5,5 osvojenih setova.

Zaštitainspekt
Kroje sudbinu drugoligaša
Zaštitainspekt ispao iz trke
Večeras su finale gradske lige teoretski osigurali Konikom Osijek i Željezničar, inače predstavnici Regije Istok u kupu RH, dok će treći predstavnik u kupu, Zrinski Pivovara, morati to izboriti sutra (srijeda), na kuglani "Opeke", od 17 sati. Protivnik im je pobjednik divlje lige, Zaštitainspekt, za koju nastupa hrvatski reprezentativac Vatroslav Barišić.

HEP ESO
Bez poraza u narodnom načinu
Još samo jedna nepoznanica
Posljednji je tjedan gradske lige. Završava razigravanje po grupama, koje je do sada iznjedrilo 11 od 12 finalista. U narodnom načinu poznati su svi finalisti, a u 4x120 hitaca traži se još jedno ime.

Vatroslav Barišić
Uz Šarkezija, najbolji igrač Hrvatske u Sarajevu.
Koračić do medalje, Tepša 703, Mađarice i Srbi prvaci
Završnica SP-a u Sarajevu protiče bez Hrvatske. A tako je malo trebalo da se osvoje 2 medalje. Mađarska u ženskoj i Srbija u muškoj konkurenciji, to su novi (stari) svjetski prvaci.

Branko Manev
Bez polufinala, muškarci 6-2 protiv Makedonije
Austrijanke dobile 5-3 protiv Čehinja, na 5 igračkih poena. Hrvatska izgubila od Mađarske. Muškarci slavili protiv Makedonije 6-2. Mogu li Česi dobiti Mađare istim rezultatom?

  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!