gdje sam: MEMORIES

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  sljedeće

Gricko
Zbogom Gricko!
Ponajbolji đakovački kuglač 80-ih godina, Ivan Grizelj - Gricko, preminuo je 08.12.2010. godine, u 58.-oj godini života. Gricko je preminuo u svom kamionu, na putu u dalekoj Rusiji.

Domjenak
Bajka iz Dettenheima

Miroteks Celje
Pobjednice
Weltpokal 2006. - Osijek-Đakovo
Žene su kvalifikacije igrale u Đakovu, muški u Osijeku. Polufinala i finala odigrana su u Osijeku.

Kandit Premijer
Povijest europskih klupskih natjecanja
Pregled osvajača trofeja na Weltpokalu (nekad Welt Cup), Europapokalu (nekad Dunav Pokal), NBC Pokalu i Ligi prvaka.

2018 VT turnir županija
Turniri županijskih selekcija Regije Istok

Trebisov 1997.
Prva muška ekipna zlatna medalja za Hrvatsku.
Trebišov 1997.
Prva zlatna muška ekipna medalja za Hrvatsku.

Kandit 2013.-2014. 1
Od Šećerane do Kandita
Kandit Premijer neprekidno djeluje od 1949. Počeo je pod imenom Šećerana, zatim Plavi 9, Kandit, Kandit Premijer, a od 28. lipnja 2013. je ponovo Kandit.

Bero (prvi s desna)
Kandit - juniori - 1978.
In memoriam: Bernard MASTELIĆ (20.02.1959.-16.04.1983.)
U subotu, 16. travnja 1983. godine, tragično je preminuo Bernard Mastelić.

Stjena Štrok (1961.-2020.)
Preminuo Stjepan Štrok
Jutros je, nakon kratke i teške bolesti, u 59.-oj godini života preminuo Stjepan Štrok. Kuglati je počeo 1979. godine u rodnom Belišću. Zapažene rezultate ostvario je već u juniorskoj konkurenciji, što je rezultiralo pozivanjem u juniorsku reprezentaciju Hrvatske, koja je osvojila prvo mjesto na turniru republika i pokrajina održanom u Vogošći 1983. godine. Pamtićemo ga i kao prvog pojedinačnog prvaka Regije Istok u samostalnoj Hrvatskoj, na prvenstvu održanom 1993. godine u Osijeku i Virovitici. Tijekom karijere nastupao je za Belišće, osječki Metalac (poslije Osijek), MK Slavoniju, zagrebački Medveščak, Novsku, da bi posljednjih 15-ak godina proveo u belišćanskom Željezničaru. Sahrana je u subotu u 14 sati u Valpovu..

Ivica Kroflin (1947.-2019.)
Preminuo Ivica Kroflin
U Požegi je proteklog tjedna u 72.-oj godini života preminuo Ivica Kroflin, svojevremeno ponajbolji požeški kuglač. Kuglanjem se počeo baviti 1972. godine u požeškom Obrtniku. U karijeri je nastupao za više požeških klubova, kao i za Papuk iz Pakraca i Lokomotivu iz Slavonskog Broda. Posljednji klub u kojem se skrasio bio je požeški Hrast. Sahrana je obavljena u subotu u Požegi.

prethodno  2  3  4  5  6  7  8  9  10  sljedeće