gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  sljedeće
 
Matko Bulka
Debi pred domaćim gledateljstvom
Konikom - Grmoščica 7-1
Medveščak dobio Trilja 8-0, igrač utakmice - Nikola Dragaš. Zadar u Splitu bolji od Poštara 7-1. Novska i Zaprešić podijelili bodove.

KK Grmoščica
Ponovo na Pampasu
Osječani u lovu na prve bodove
Osječki prvoligaši ostali su praznih ruku u 1. kolu prvenstva 1. HL. Konikom je u prigodi protiv Grmoščice na Pampasu doći do prvih bodova, dok je pred Kanditom teži zadatak. Žele li ostati neporaženi u Rijeci moraju odigrati kud i kamo bolje nego u subotu protiv Grmoščice.

Matko Bulka 689
Pobjednik turnira i rekorder kuglane
Matko Bulka pobjednik OP Bele Krajine, Zavarko 740
Za vrijeme priprema u Ozlju trojac Konikoma skoknio je u susjednu Sloveniju i nastupio na Otvorenom prvenstvu Bele Krajine. Osvojili su prva tri mjesta, a pobjednik je, sa novim rekordom kuglane, postao Matko Bulka. Kod žena najbolja je bila nekadašnja juniorska svjetska prvakinja i svjetska prvakinja u paru iz 2006.godine Brankica Pavlović.

KK Kandit Premijer
Nes(p)retni poraz na startu
Kandit Premijer - Grmoščica 2-6
U ne baš osobito kvalitetnoj utakmici Grmoščica je u finišu ipak došla do dva boda, zahvaljujući ponajviše slabim posljednjim setovima Marka Jeličića (121) i Ileša (125). Konikom je poražen u Kranjčevićevoj, ali pravo iznenađenje priredile su kuglačice Rijeke, porazivši na Pongračevu aktualne prvakinje.

PRIVITCI:
Kandit-Grmoščica
hrvatski olimpijski dan
Dio kuglačkih sudionika 2009.
Kandit Premijer i Grmoščica otvaraju sezonu na Pampasu
Subotnja prvoligaška utakmica (u 14,30) biti će prva od ukupno 137 ligaških utakmica koje će se do 21. travnja 2012. godine odigrati na kuglani "Pampas". Domaće utakmice na Pampasu odigrava 11 ekipa, od I. do IV. lige, te 4 ekipe u Ligi mladih, što kuglani donosi status vjerojatno najopterećenije u Hrvatskoj. A deseta joj je godina tek...

Ivan Kuić i Mario Mušanić
U subotu na suprotnim stranama
Započelo odbrojavanje
Nekih 50-ak sati dijeli nas od početka 21. ekipnog prvenstva Hrvatske, koje se po 20.-i put igra ligaškim sistemom. Samo je prvo prvenstvo, zbog ratnih prilika, odigrano turnirskim načinom, a naslove su osvojili Grmoščica i Autohrvatska.

Hrvatski olimpijski dan
U subotu, 10. rujna 2011. godine, diljem Hrvatske obilježavat će se Hrvatski olimpijski dan i 20. godišnjica Hrvatskog olimpijskog odbora. U Osijeku središnji događaj održat će se na Srednjoškolskom igralištu, u vremenu od 9 do 12 sati. Pozivaju se svi zainteresirani da svojom nazočnošću uveličaju proslavu. Jedina obveza - bijela majica.

2011 Memorijal Đuro Štikovac
Sudionici
Memorijal u znaku Ćalića
Pojedinačni svjetski prvak iz Osijeka 2002. godine, Jovan ĆALIĆ, pobjednik je Memorijala "Đuro Štikovac". Odmah do njega plasirao se dvojac iz slavonskobrodskog Zanatlije, Željko MILIČEVIĆ i Srđan ŠOKAC. Mario MUŠANIĆ se plasirao na 11. mjesto, a Igor ŠARKEZI na 13.

Kod predsjednika
Predsjednik Josipović ovaj tjedan primio osvajače medalja iz Sarajeva
Zagrepčani najprecizniji
Trojac Zagreba bio je najuspješniji u 1. kolu 1. HKL za slijepe i slabovidne, koje je danas odigrano na Pampasu. Domaćin je bio drugi, nadmašivši za 4 čunja Riječane.

PRIVITCI:
Ekipno
Pojedinačno
HRVATSKA, Sarajevo 2011
Svjetski prvaci na Pampasu
U subotu na Pampasu nastupaju osvajači medalja sa svjetskog prvenstva iz Sarajeva. Odigrava se 1. kolo 1. HKL za slijepe i slabovidne. Osječane predvodi član zlatne ekipe Stojan BJELAJAC. Natjecanje traje od 9 do 15 sati.

  prethodno  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: