prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće

Prijave još samo danas
Turniri povodom Dana grada Osijeka održat će se ovog vikenda na kuglani Pampas. Za registrirane kuglače rok za prijavu ističe danas, a kugla se u nedjelju, sa početkom u 9:30 sati. Turnir za rekreativce je u petak,a prijave se primaju do četvrtka.

Pojedinačno-muškarci-prvoplasirani
Dalija Perković i Mario Mušanić prvaci Regije
Dalija Perković osvojila je prvo mjesto na prvenstvu Regije Istok, ispred Ivane Majić i Julije Horvat. Na državno će još Maja Biželj. Mario Mušanić je osvojio naslov u konkurenciji muškaraca, ispred Daria Radoša i Maria Liovića. Kako Mario brani naslov prvaka RH, na prvenstvo će igrači plasirani do 11. mjesta, listu zaključuje Marko Tomić.

Igraju se utakmice Lige prvaka. U Regiji Istok kuglačice i kuglači bore se za plasman na pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Prvi nastup kuglačice su u Đakovu, a kuglači u Osijeku.

Zanimljiv vikend pred nama
A-ligaši su odradili prvi dio prvenstva. Nastupajući vikend donosi utakmice prvog kola Lige prvaka, a na regionalnom nivou igraju se kvalifikacije za plasman na pojedinačno državno prvenstvo.

Završnica kod A ligaša
Prvoligaši igraju posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva, s tim da su đakovačke i osječke kuglačice svoju međusobnu utakmicu odradile prije 40-ak dana. Kuglači Osijeka u Šibeniku igraju derbi začelja, dok je veliki derbi u Zaprešiću, gdje gostuje Mertojak. Prvi puta u novijoj povijesti međusobnu ligašku utakmicu igraju B-ligaši Kandit i Zrinski Pivovara.

Večeras Monte mont - Osijek II
Večeras se na Pampasu odigrava utakmica 7. kola 2. HL Regije Istok za muškarce između Monte monta i Osijeka II. Početak je u 20 sati.

Kup Regije 2019 Ž - pobjednice
Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok za 2020. godinu sudjelovat će 19 muških i 4 ženske ekipe. Mogućnost slobodne prijave iskoristili su KK Vodovod GV Vukovar i KK Požega. Javni žrijeb obavit će se u subotu, 23. studenoga 2019. godine u 17 sati na kuglani Pampas u Osijeku, za vrijeme održavanja pojedinačnog prvenstva Regije Istok za muškarce. Naslove brane kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda i Novih nada iz Požege.

Prvoplasirani
Mario Liović prvak županije
Na Pampasu je odigran II. nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred klupskih kolega Daria Radoša i Maria Mušanića.

prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće