gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
Dragaš i Mrkonjić
U subotu na suprotnim stranama
Lideri na Grmoščici
Vodeće prvoligaške ekipe u subotu gostuju na Grmoščici. Nekada najveći kuglački derbi na ovim prostorima ponovo plijeni pažnju. Sraz "zelenih" protiv "medvjeda" počinje u 15 sati. Završnicu susreta mogli bi pogledati i zainteresirani konkurenti, kuglači Zaprešića i Konikom Osijeka, čiji susret počinje dva sata ranije u susjednom Zaprešiću. U predigri kuglačice ENDI-Tekstilca dočekuju riječku Mlaku.

Virovitica-Tvin
Lanjsko izdanje mladih Virovitičana
Zaostaci gostima
Jučer su odigrane dvije zaostale utakmice u prvenstvima Regije Istok. U obje su gosti bili uspješniji.

ŠUS Svjetlost
Uspješni u Banja Luci
Iz Banjaluke sa dva srebra i broncom
Članovi športske udruge slijepih "Svjetlost" proteklog vikenda sudjelovali su na međunarodnom turniru u Banja Luci, odakle se vraćaju sa dvije pojedinačne srebrne medalje (Dragica Jurčević i Stojan Bjelajac) te peharom za treće mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Branko Manev - 666
Manev čunj do rekorda
Mladi makedonski reprezentativac Branko MANEV, koji nastupa za osječkog prvoligaša Konikom Osijek, mogao bi postati novi rekorder kuglane "Pampas". Jučer mu je za to nedostajao samo 1 čunj.

KK Željezničar Belišće
Jedini domaćin s 2 boda
Superiorni drugoligaški gosti i trećeligaški domaćini
Drugoligaško kolo proteklo je u znaku gostujućih ekipa. Kod žena, u sva tri susreta slavile su gošće (susret u Koprivnici odgođen zbog nestanka struje). Kod muškaraca od domaćina slavio je samo belišćanski Željezničar. Susret HT-Belišće završen je neriješeno.

KK Poštar
Ipak sa 2 boda iz Slavonije
Poštaru ipak bodovi iz Slavonije
Vodeći kvartet je pobjedio, svi uvjerljivo, osim Zadra, koji je protiv Trilja izgubio čak 3 poena. Ženski derbi u Rijeci protekao je u znaku domaće Mlake i najbolje gošće, Nataše Ravnić-Gašparini, koja je postavila novi rekord kuglane (649). Zagreb je neočekivano poražen u Splitu. U unaprijed odigranoj utakmici 8. kola Poštar je pobjedio Zanatliju u Slavonskom Brodu.

KK Obrtnik SB
Nanijele prvi poraz lideru
Konikom - Poštar 7-1
Sigurna pobjeda domaćina, počasni poen za goste osvojio Milan KOLIĆ.

PRIVITCI:
Konikom-Poštar
Marijan Šabalić
Igrač utakmice
HT - Donji Andrijevci
U zaostalom susretu 3. kola 2. HL za muškarce HT je pobjedio Donje Andrijevce 6-2.

KK Medveščak 1958.
Start iz snova
Medveščak postao prvi favorit
Medveščak 1958. napravio je veliki posao u prvih 5 kola. Pobjedio je sva tri konkurenta za naslov prvaka, od toga Zadra u gostima, a pri tome izgubio samo 4 poena. Kod žena je, za sada, gužva na vrhu. Subota donosi duel prvoplasiranih Mlake i Istre. Splitski Poštar će, nakon subotnjeg gostovanja kod Konikoma, odigrati unaprijed utakmicu 8.kola protiv Zanatlije u Slavonskom brodu, u nedjelju od 10 sati.

KK Monte-Mont
Pobjeda u Belišću
Pobjeda Konikoma na Plitvicama i Đakova u Koprivnici
U posljednjoj utakmici 5. kola 1. HL muškaraca Konikom Osijek pobjedio je na Plitvicama domaći Velebit rezultatom 5-3. Kuglačice Đakova pobjedile su u Koprivnici i ostale jedine neporažene u 2. HL.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: