gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
KK Konikom na tri fronte
Borba za gradski i ligaški primat te proljeće u Europi
Tko će godinu završiti na vrhu?
Konikom je ove sezone na Pampasu vrlo siguran i uvjerljiv, tako da mu gostovanje kod Kandita ne bi trebalo predstavljati problem. A da bi zasjeo na vrh potrebna mu je pomoć Zanatlije, koji je posljednju pobjedu ostvario prije gotovo mjesec i pol dana.

KK Poštar Split
Očekivana pobjeda protiv Trilja
Trilj - Poštar 1 - 7
Večerašnjom pobjedom protiv fenjeraša Trilja Poštar je skočio na 5. mjesto prvoligaške ljestvice. U Slavonskom Brodu Konikom Osijek II poražen je od INE rezultatom 6-2.

Večeras Trilj - Poštar
Večeras od 19 sati na kuglani "Mertojak" u Splitu zaostalu utakmicu iz 10. kola igraju Trilj i Poštar. Sat vremena ranije u Slavonskom Brodu zaostatak odrađuju četvrtoligaši INA i Konikom Osijek II.

U očekivanju derbija
Barać, Jeličić i Vuka
Zaostaci, odgode, turniri, pojedinačna prvenstva...
Posljednjih 30-ak dana u 2011.-oj godini donosi pregršt događanja na kuglačkim stazama diljem Slavonije i Hrvatske. Počinjemo s odrađivanjem zaostataka. Večeras (18 h) u Donjem Miholjcu domaćin igra protiv Šećerane zaostalu utakmicu 3. HL. Sutra u isto vrijeme u Slavonskom Brodu igraju INA i Konikom Osijek II, a sat vremena kasnije u Splitu Trilj i Poštar odrađuju zaostatak iz 10. kola 1. HL M.

Dario Radoš
Sa dva rezultata preko 600 do uvjerljivog naslova
Naslovi u Zagreb i Osijek
Tihana ČAVLOVIĆ i Dario RADOŠ osvojili su naslove pojedinačnih prvaka Hrvatske u kategoriji U-18.

Montemont - Devetka
Stari derbi u novom ruhu
Monte-mont - Devetka zvuči dosta nepoznato. Ali u pitanju je staro rivalstvo osječkih klubova, poznatijih pod imenom Opeka i Grafičar-Vodovod. Trenutno igraju na Pampasu.

Dario Radoš
Vodeći u Ozlju
Dario Radoš 603, pobjeda Osijeka 97
Nakon što je poslije podne odradio zadatak prve pričuve protiv Zalaegerszega, Dario Radoš je stigao večeras nastupiti na pojedinačnom državnom prvenstvu mlađih juniora u Ozlju. I to na kakav način. Ostvario je rezultat kojim je zasjeo na prvo mjesto nakon prvog dana - 603. Kod djevojaka u vodstvu je Matea Gašparović. Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Pitomaču u Virovitici rezultatom 6-2.

Konikom-Zalaegerszeg
Bulka - Boanta
Konikom - Zalaegerszeg 5 - 3
Utakmica 1. kola Lige prvaka odigrana je na Pampasu. Domaćin dobio 5-3. U Rijeci su od 14 sati igrali Rijeka i Trilj, odgođenu utakmicu 9. kola 1. HL muškaraca. Domačin dobio 7-1.

MK Slavonija - Konikom II
Prvi blok
Pobjeda Konikoma II
Osječki mali derbi u Vinkovačkoj pripao je gostima. Preostale dvije utakmice 11. kola 4. HL odgođene su za prosinac. Danas ističe rok prijave za pojedinačno prvenstvo osječko-baranjske županije.

KK Konikom 2011-2012
Pred teškim iskušenjem
Revija reprezentativaca na Pampasu
Subotnji susret 1. kola Lige prvaka između Konikom Osijeka i Zalaegerszega trebao bi biti praznik za oči, za sve ljubitelje kuglanja koji budu nazočili ovom susretu. Konikom u svojim redovima ima pet seniorskih reprezentativaca te dvojicu mladih, Tomića (U-23) i Radoša (U-18). A kod gostiju sve sami reprezentativci.

PRIVITCI:
Plakat
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: