prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće

Svi u pogonu
Ovog vikenda kreću i regionalne lige, iako ne i svi regionalni ligaši. Monte-mont i HT su svoje utakmice prolongirali za slijedeći vikend, kada je pauza zbog eurokupova. prvoligaši su stigli već do trećeg kola. Osijek će prve bodove tražiti na Pampasu protiv Zadra. U predigri kuglačice Osijeka 97 love prvu pobjedu protiv Rijeke, koja je odlično startala u prvenstvu. Đakovčanke gostuju u Rijeci kod aktualnih prvakinja. U 1.B ligi veliki derbi u Novskoj. Sastaju se dva najveća kandidata za povratak u elitno društvo, Novska i Kandit. Odličan start imali su i kuglači Zrinskog, koji dočekuju Radnik iz Velike Gorice. U Đakovu dvostruki program, Fortuna protiv Elektre i Đurđenovac protiv Slavonca.

Dostava Programa rada
Pozivaju se svi kuglački klubovi iz Osječko-baranjske županije da dostave Programe rada sa financijskim pokazateljima za 2020. godinu. Rok: 7. listopada 2019. godine.

Prvaci Regije Istok
Matija tutnjević i Hrvoje Harkanovac
Harkanovac i Tutnjević prvaci
Prema očekivanju nastup para Zrinski Pivovare nije donio nikakve promjene u konačnom plasmanu juniorskih parova. Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević ostali su prvoplasirani, ispred Maria drempetića i Nikole Martinovića iz Zanatlije te svojih klupskih kolega Mateja Cvitanušića i Vanje Miletića. Plasman na državno izborio je još par Zanatlije Josip Buzgo i Đuro Baričić.

Eurokupovi 2019.
Slijedeći tjedan rezerviran je za međunarodna klupska natjecanja. Rezultate i linkove moći ćete pronaći na podstranici BILTEN - REZULTATI - EUROKUPOVI 2019.

Nastavak prvenstva juniora
Pred juniorima Regije Istok je drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu. Večeras će ga odraditi Đakovčani Mateo Drmić i Domagoj Kopecki (Pampas, 19 sati), a ostali u nedjelju. Nastup na parovnom odnosno prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu u četvrtak će odraditi juniori Zrinski Pivovare, Mateo Fotak i Filip Radan (SRC Vijuš, 14 sati).

Tutnjević-Harkanovac
Osječani kolo vode
Matija Tutnjević i Hrvoje Harkanovac gotovo sigurno su novi prvaci Regije Istok u konkurenciji juniorskih parova. Čeka se još nastup para Zrinski Pivovare u četvrtak, da bi i formalno bili proglašeni prvacima. Matija je ujedno i vodeći u pojedinačnoj konkurenciji. Drugi nastup igra se u nedjelju u Osijeku.

Juniori u Slavonskom Brodu
Na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu održava se parovno prvenstvo juniora Regije Istok. Rezultat se računa i kao prvi nastup za pojedinačno prvenstvo, čiji drugi nastup se za 7 dana igra u Osijeku.

Dvostruki ogled Split - Osijek na Poljudu
Kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Poljudu, u sklopu 2. prvoligaškog kola. Đakovčanke dočekuju Admiral. Na Pampasu Kandit i Đurđenovac igraju prvu međusobnu službenu utakmicu. Zrinski Pivovara i Fortuna igraju u Koprivnici protiv Elektre i Podravke.

Da li nam je to potrebno?
Novi način prijave ekipe uzeo je prvi danak. Ne kod nas, već u susjednoj Srbiji, na utakmici Partizan - Apatin. Prve posljedice su okrnjena utakmica i pobjeda gosta, praktički bez borbe i crveni karton odgovornoj osobi domaćina, vjerojatno zbog očekivane ljudske reakcije. Postavlja se pitanje da li je to, nakon ukidanja taktičkih zamjena, bilo potrebno uvoditi. Jednostavno smo se mogli vratiti na stari, klasični način prijave sastava, pa neka mijenja tko kada hoće...

prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće