gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Prvoplasirane
Gorup-Vuka prvakinje u parovima, Željezničar pobjedio Kandita.
Na Pampasu održano parovno prvenstvo Regije Istok za žene. Prvakinje Mirjana Gorup i Margita Vuka. U kup utakmici Željezničar je pobjedio Kandita i izborio polufinale, gdje ga čeka pobjednik susreta Zanatlija-Nove nade.

Subota

Đurđenovac drugi polufinalist
Kuglači Đurđenovca sinoć su u Belišću pobjedili domaći Željezničar i izborili polufinale kupa Regije Istok. U polufinalu će, kao B-ligaši, igrati u gostima kod Nove Gradiške.

Osijek bez prava na pogrešku
Završnih je mjesec dana prvoligaške karavane. Pred kuglačima Osijeka je imperativ pobjede na trima domaćim utakmicama, a što i dalje ne garantira opstanak. Sigurno je to da gubitak i jednog boda protiv Grmoščice znači odlazak iz prvoligaškog društva, društva u kojem su jedino Osijek i Grmoščica proveli sve sezone otkako je hrvatske države.

Prijavljeno 12 parova, večeras kup igraju Nova Gradiška i Šećerana Viro
Na parovnom prvenstvu Regije Istok za žene, koje se u nedjelju, 23. veljače održava u Osijeku, nastupit će 12 parova iz Đakova, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Osijeka. Početak je u 10 sati. Večeras od 18 sati u Novoj Gradiški četvrtfinale kupa igraju Nova Gradiška i Šećerana Viro.

Hrvatska najbrojnija u Apatinu
Sva tri hrvatska kluba izborila su završnicu Lige prvaka, koja će se koncem ožujka održati u Apatinu. Najteži posao imali su Splićani, koji su deklasirali talijanskog prvaka, predvođene najboljim svjetskim igračem i neslužbenim svjetskim rekorderom (771) Vilijem Zavarkom. Za Neumarkt nastupa i aktualni svjetski rekorder (734) Tamas Kiss, ali niti jedan od njih nije uspio osvojiti poen protiv Mertojaka. Zavarka je pobjedio sjajni Hrvoje Marinović, a Kissa iskusni Andrej Kovač. Prolaz Zaprešiću osigurali su odlično Bojan Vlakevski i Luka Bolanča.

Mario Liović-Dario Radoš
Prvaci županije
Mario Liović i Dario Radoš prvaci županije
Parovno prvenstvo Osječko-baranjske županije održava se na kuglani Pampas u Osijeku. Početak je u 09:30 sati.

Subota

Dijele se karte za Apatin, Osijek u Čakovcu
Ove subote igraju se uzvratne utakmice 2. kola Lige prvaka. Pobjednici će u završnicu koja se igra u Apatinu, 28. i 29. ožujka 2020.g. Najzanimljivije bi moglo biti u Splitu, gdje stižu Talijani predvođeni Vilijem Zavarkom i Tamasom Kissem. Osijek igra važnu utakmicu u Čakovcu. Đakovčanke gostuju u Koprivnici dok su Osječanke svoje gostovanje u Poreču odradile prošle nedjelje. U nedjelju se odigrava parovno prvenstvo županije, na kuglani Pampas od 9:30 sati.

Prijavljeno 19 parova
Na parovnom prvenstvu Osječko-baranjske županije za muškarce, koje će se u nedjelju održati na kuglani Pampas u Osijeku, nastupit će 19 parova. Utvrđeni su i termini četvrt-finalnih utakmica kupa Regije Istok.

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!