prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće

KK Darda - 40 godina.jpg
40 godina KK Darda
U Dardi je 1979. godine osnovan kuglački klub Amater. Djelovao je do početka Domovinskog rata. Aktivan ponovo postaje 2003. godine, pod imenom Vrijednosnice OS Darda, da bi 2014. godine promijenio ime u KK Darda. Jučer su na kuglani HŽ u Osijeku obilježili 40 godina postojanja.

Uzbudljiva subota na Pampasu. Kuglačice su odigrale u čunj, Osijek izgubio za 8, Zrinski za 3 izgubio drugi bod.

Šećer na početku
Žrijeb nije mazio kuglače Osijeka. Prvo kolo Zaprešić na Pampasu, drugo Mertojak u Splitu. Ali na muci se poznaju junaci. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Zagreba. Đakovčanke putuju na more, do Poreča. U B ligi Kandit gostuje u Varaždinu kod Lepoglave. U Đakovu dvostruki program, Fortuna protiv Obrtnik Torbara i Đurđenovac protiv Novske. Novajlija Zrinski Pivovara čeka Podravku, u trećoj utakmici na Pampasu.

Start za 7 prvoligaša iz županije
U subotu počinje nova kuglačka sezona. Startaju prvo i B ligaši. Kuglačima Osijeka i kuglačicama Đakova pridružuje se novi-stari prvoligaš Osijek 97, dok se B-ligašima Fortuni i Đurđenovcu pridružuju Kandit i Zrinski Pivovara. Već u prvom kolu na Pampasu gostuje najbolja europska momčad Zaprešić.

HOD-Djakovo
Hrvatski olimpijski dan u Đakovu
Hrvatski olimpijski dan obilježit će i đakovački kuglači. Sutra (utorak) će na kuglani Fortuna od 12 sati svoje kuglačko umijeće pokazivati đakovački rekreativci, u disciplini 2x30 hitaca. Nakon toga od 17 sati prijateljsku utakmicu odigrat će Silos i Đurđenovac.

Turnir Osijek 2019 - sudionici
Pobjede domaćina
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Obrtnika iz Nove Gradiške. Ekipni turnir pripao je domaćinu.

Hrvatski olimpijski dan sutra na Pampasu
Kuglači će sutra obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Na Pampasu od 10 sati igraju kuglačice ŽKK Osijeka 97 protiv Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30, igra se ekipni kuglački turnir, na kojem sudjeluju KK Apatin, KK Podravka Koprivnica, KK Sloboda Tuzla i domaćin, KK Osijek. Utakmica i turnir moći će se pratiti putem video linka.

Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši i ove godine će obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Središnja manifestacija održat će se u subotu, 7. rujna 2019. godine, na sportskim terenima Srednjoškolskog igrališta, u vremenu od 9 do 13 sati. Kuglači će svoj dio odraditi na kuglani "Pampas". Od 10 sati kuglačice ŽKK Osijeka 97 odigrat će prijateljsku utakmicu protiv ŽKK Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30 održat će se međunarodni kuglački turnir u disciplini 6x120 hitaca, u organizaciji KK Osijek. Osim domaćina na turniru će sudjelovati KK Apatin, KK Sloboda Tuzla i KK Podravka iz Koprivnice.

Prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok
Na podstranici KALENDAR NATJECANJA objavljen je raspis za prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok, kao i ostali podaci vezano za mjesta i termine odigravanja pojedinih natjecanja.

Nova predsjednica startala s pobjedom
Na izbornoj skupštini u petak ŽKK Osijek 97 dobio je novog predsjednika odnosno predsjednicu. Tu funkciju preuzela je Renata ŽUŽA. Već u subotu prije podne kuglačice Osijeka 97 odigrale su prijateljsku utakmicu, u kojoj su pobjedile Podravku iz Koprivnice.

prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće